Doğalgazlı Şömine 08

Kategori : Doğalgazlı Şömineler

Ürün Kodu : 963

Gazalpin Doğalgazlı  Şömine  : Ce  Belgeli , İğdaş  Onaylı  .   Ebatları : 120/40/ 53. SERAMİK ISI camlı ,Uzaktan kumandalı , . Hermetik bacalı, Bu baca sayesinde gazın karışma imkanı yoktur. İç içe geçen bacada birinden pis gaz çıkar  diğerinden atmosferdeki temiz havayı çeker.

10 Sene Garanti

Yüksel Verimlilik

Uygun Fiyat

Güvenli

Uzman Montaj

Çevreye Duyarlı

Detaylı Bilgi İçin : 0212 624 40 87 veya 0533 495 46 42

Formu Doldurup Gönderin - Sizi Arayalım

Son Gezdiğiniz Ürünler

Doğalgazlı Şömine Hazneleri İmalatı

Gazalpin markasıyla satışa sunduğumuz Doğalgazlı şömine haznelerini avrupa standartlarında ve kaliteli işçiliğimizle üretiyor. İmalatından montajına kadar her aşamasıyız

Devamını Oku. »

Şömine Tarihi

Şömine, konut içinde açık ateş için yuva, ısıtma için ve yemek pişirmek için kullanılır. İlk şömineler, ortaçağ evleri ve kaleleri dumanı uzaklaştırmak için bacalarla donatıldığında gelişti;

Devamını Oku. »

Şöminelerde Isı Odası

En basit tanımıyla, şömine yakılarak elde edilen ısının depolanması, mekanın farklı bölümlerine kullanılmak üzere biriktirilmesi için oluşturulan bölmelerdir.

Devamını Oku. »

Dünya için tasarlıyoruz.

Alpina Şömine homify dergisinde tasarımıyla yer aldı. Kalitemizden asla ödün vermeden emin adımlarla ilerliyoruz. Amacımız sizlere kaliteyi sunmak. Bizi seçtiğiniz için şimdiden teşekkürler.

Devamını Oku. »

Şömine Hakkında Yararlı Bilgiler

Her evin tasarımı ve yapı özellikleri farklı olduğundan beğendiğiniz herhangi bir şömine modeli evinize uygun olmayabilir. Şömine seçerken sadece dış görünüme değil şöminenin kullanışlı olmasına da önem verilmelidir.

Devamını Oku. »

Şömine Modeli

Gerek sitemizde beğendiğiniz gerekse uygun bulduğunuz bir model, atölyemizde, mühendis ve yetişmiş teknik elamanlarımız tarafından yapılır. Atölyemizin makine aksamları, malzemeyi işleme aparatları son teknolojinin imkanlarıyla donatılmıştır.

Devamını Oku. »

Hizmette 25. Yıl

Alpina kaliteli ince ışık gibi parlak taş işçiliğiyle Aile şirketi olarak 1986 yılında ismini aile üyesinin adını alarak kurulmuştur. Yıllar içerisinde kendini geliştirip büyümüştür
Özelleştirilmiş şömine tasarımı uzmanlığıyla tanınan Alpina Üretir ve Hatasız montaj prensipleriyle, performanslı enerji ile estetik düşünceleri birleştirerek Komple ısıtma sistemlerini dağıtımını yapar.